Skip to the content

fotograf Per Sandberg i Strängnäs

Med fotostudio i Strängnäs mitt i Mälardalen kan jag hjälpa ert företag med produktfoto, reklamfoto, reportagefoto eller porträttfoto. Jag gör även frilansuppdrag runt om i Mälardalen till företag, tidningar och magasin. 

I fotostudion i Strängnäs finns plats för allt från porträttbilder på hela ledningsgruppen till produktbilder på klockor eller smycken. Passar det bättre att jag fotograferar på plats hos er tar jag med min portabla studio till ert kontor eller lager.

I Strängnäs, Mariefred, Åker och Stallarholmen finns fina miljöer för fotografering utomhus. Jag har gjort många fotograferingar i området och kan säkert hjälpa till att hitta en bra plats för fotografering utifrån en bildidé.

Från Strängnäs är städer som Eskilstuna, Enköping, Katrineholm, Västerås, Örebro mfl inom en timmes radie. Jag gör därför ofta frilansfotograferingar till tidningar och magasin som har redaktionen i Stockholm men behöver en fotograf i området. Jag gör självklart även längre turer eller serier av reportagefotograferingar när det önskas.

Kontakta mig gärna med en förfrågan

fotograf på frilansuppdrag och i fotostudio